Som sæsonens første arrangement var der i Hjallerup Musikforening koncert med Allan Olsen

HJALLERUP: Det var en oplagt Allan Olsen, der åbnede sæsonen hos Hjallerup Musikforening. Allan Olsen optrådte med sin nordjyske lune og sit musiske talent for et stort og oplagt publikum.

- Hvor er I "søje", blev der sagt i mikrofonen, og aftenen blev fyldt med gode grin og sjove anekdoter, -Kappe fri kappetræsko, så havde hun heller ikke sagt for møj, og Dronning Margrethe kunne godt lide hans rytme.

Publikum grinte og sang glade med på bl.a. "Pigen med det solsorte sorte hår", og flere tilkendegav, at det var en vellykket koncert.

Allan Olsen er født og opvokset i Frederikshavn, og han fremhæver selv at megen inspiration hentes fra det nordjyske. Allan Olsen optræder med sin akustiske guitar og skaber sig et nærvær med publikum gennem sin humor og ord, han har især hentet sin musiske inspiration fra den engelske rock, og guitaren blev mestret med skønne toner og smukt fingerspil.

Allan Olsen har tidligere afholdt koncert i Hjallerup Musikforening, og endnu en gang kunne gæster fra en fyldt sal gå smilende hjem efter at have rørt lattermusklerne adskillige gange. Det var en veltilpas Allan Olsen, som Hjallerup Musikforening takkede for god aften. Hjallerup Kro leverede endnu en gang en fin service til både gæster og kunstner, som alle blev bespist med dejligt mad og drikkevarer.

Sæsonen for Hjallerup Musikforening byder på flere spændende koncerter og flere udsolgte, men der er mulighed for en spændende oplevelse med bandet "Northern Assembly" allerede 19.oktober. Northern Assembly er kendt både nationalt og internationalt, og de leverer spændende nordisk musik. Jesper Smalby, der selv er opvokset i Hjallerup, og som har haft sin gang på kroen er en del af bandet, og musikforeningen glæder sig til at byde velkommen til noget nyt spændende musik. Freja Würtz - et ungt talent - vil ligeledes spille samme aften. Billetterne kan købes på Hjallerup Musikforenings hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...