Hjørnet i Dronninglund danner ramme om koncertforedrag om Gasolin med Thomas Ulrik Larsen

DRONNINGLUND: Dronninglund Borgerforening og Brønderslev Bibliotek er gået sammen om et musikforedrag på Hjørnet i Dronninglund.

Det bliver om bandet Gasolin, hvor musikformidler Thomas Ulrik Larsen vil spille numre og fortælle om Gasolin.

Om koncertforedraget skriver arrangørerne i en pressemeddelelse:

- Gasolin har været vores største rockband til dato – i hvert fald hvis ambitioner, folkeligt tække og eviggrønne sange er kriteriet. Kim Larsen og Co. professionaliserede rockmusikken og gav den en unik dansk tone, der stadig klinger igennem hos mange nye danske bands. Vores nationalband Gasolin blev stiftet på Christianshavn i 1969, og 2019 markerer dermed 50 året for Gasolin’s dannelse. Det var et vildt umage firkløver, der på få år gik fra at være ren undergrund til at være landets første rocksuperstjerner. De fire Christianshavnere satte et aftryk på hele nationen, der stadigt er synlig.

- Hør et både sjovt og eftertænksomt foredrag, hvor Thomas Ulrik Larsen selv spiller udpluk fra Gas-sangbogen – både de store hits og sjældent hørte numre. Der bliver rig mulighed for at synge med, da teksterne kommer op på skærm.

- Thomas Ulrik Larsen lever for musikformidling, og er både foredragsholder, sangskriver, freelance guitarisk, musikskolelærer og skribent. Mange af hans artikler kan læse i bl.a Gaffa, Musikeren, Ud & Se og Politikken og har også været medvært i DR på P6 i serien ”P6 Beat elsker..”, da emnerne var Gasolin og Pink Floyd.

Det sker på Hjørnet i Dronninglund onsdag 13. februar kl. 19.00. Billetter igennem Brønderslev Bibliotek eller Dronninglund Borgerforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...