Den første koncert bød på smagsprøver fra et endnu ikke udkommet album

DRONNINGLUND: Hjørnet i Dronninglund åbnede i fredags koncertsæsonen med en koncert med det danske band She’s a Sailor. De fleste af gæsterne havde valgt at spise på Hjørnet inden koncerten, hvorefter de tog trappen til første sal for at nyde musikken.

Det fem mand store band spillede mange numre fra deres nye album, der endnu ikke er udkommet, og Dronninglund var hermed vært for en verdenspremiere, da Hjørnet var første stop på bandets turné rundt i Danmark.

She’s a Sailor spilles meget i radioen. Især nummeret ”Back From the Sky”, som de indledte koncerten med. Andre kendte numre var de nye ”You’re a Star” og ”I Miss You So”.

Bandets forsanger og sangskriver, Jesper Vindberg, fortalte åbent om sine psykiske nedture, hvilket resulterede i nummeret ”Panic Attack”. Nummeret ”Some Space”, helt ny, har hit-potentiale på linje med deres kendte ”Beautiful”. Musikken var fint fremført med smukke harmonier og en dæmpet trompet og svingede så meget, at publikum ikke nølede på opfordringen til at danse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...