Mød dine lokale politikere og fortæl hvad du tænker

AGERSTED: Det Konservative Folkeparti i Brønderslev Kommune har holdt en række visions-/borgermøder i kommunens byer gennem de seneste tre år, og nu er turen kommet til Agersted.

Mødet afholdes på Agersted Kro onsdag 14. november og er for alle uanset politisk ståsted. I lighed med de øvrige møder er formålet at have fokus på det lokale og få input fra byens borgere om de udfordringer, Agersted og omegn oplever.

- Ideen med visions- og borgermøderne er, at vi gerne vil give alle kommunens borgere mulighed for at fortælle os, hvilke udfordringer de mener kommunen har i lige præcis deres lokalområde, siger Peter Stecher, næstformand for Det Konservative Folkeparti i Brønderslev Kommune.

- Det kan være alt lige fra spørgsmål om børnehaver, skoler, plejehjem, vindmøller og kommunens veje, til gode ideer om erhvervsudvikling eller nye spændende lokale tiltag, fortsætter Peter Stecher.

- Ingen emner er for store eller små til en debat på møderne, og kun fantasien og tiden sætter begrænsninger for, hvad vi kan nå, slutter Peter Stecher.

På møderne vil der være mulighed for at møde de to Konservative byrådsmedlemmer, viceborgmester Karsten Frederiksen, der tillige er formand for Teknik- & Miljøudvalget, samt Line Vanggard Pedersen, medlem af Børne- & Skoleudvalget samt næstformand i Beskæftigelses- og Uddannelsesudvalget. Udover byrådsmedlemmerne, vil bestyrelsen for vælgerforeningen være repræsenteret på møderne.

Mødet afvikles som skrevet onsdag 14. nov. og tilmelding er ikke nødvendig. Der vil være mulighed for at købe øl og vand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...