Som ventet er der mange, der ønsker at overvære koncert med den legendariske musiker

DRONNINGLUND: Hvis man vil overvære Billy Cross og hans orkester spille live på Dronninglund Kunstcenter fredag 14. juni, skal man skynde sig med at købe billetter, for der er stor rift om de knap 300 billetter, der udbydes til salg.

Den musikalske New Yorker har gennem 40 år med den karakteristiske guitarlyd optrådt, og han har stadig en stor plads i danskernes musikalske hjerte. Det skyldes ikke mindst, at han formår at formidle det bedste fra forskellige musikalske verdener fra blues til rock og fra New York til Dronninglund. Få kan som Billy Cross levere et liveshow, som både indeholder beskidt sydstatsblues, når det er allerbedst, og klichéfri rock’n’roll, som vor herre skabte den.

Billy Cross har arbejdet sammen med mange af de store inden for musikbranchen.

Han har således arbejdet sammen med bl.a. Meat Loaf, og han var medlem af Bob Dylans band fra slutningen af 1977 til foråret 1979. I denne periode indspillede Dylan i 1978 en live-lp, ”At Budokan”, hvor Cross medvirker, som han også gør på Bob Dylans efterfølgende studie-lp ”Street Legal”.

Billy Cross indtager scenen i Dronninglund med et repertoire bestående af nye sange, highlights fra fire solo-cd’er, klassikere fra Delta Cross Band, og ikke mindst flere meningsfyldte afstikkere til hjemlandets klassiske rocksange. Han møder op med et fantastisk band bestående af nogle af Danmarks bedste rockmusikere.

Koncerten foregår på scenen i Skulpturgården, og de få resterende billetter kan købes over nettet på Kunstcentrets og borgerforeningens hjemmesider.

Det er Kunstcentret og Borgerforening, der sammen afholder den store udendørs aftenkoncert med et af de helt store navne inden for musikverdenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...