Jul på Kunstcentret kan allerede nu betegnes som en succes med mange besøgende

DRONNINGLUND: Julemarkederne fylder meget i denne tid, og der er mange af slagsen. Nogle varer kun en enkelt dag eller en weekend, mens andre varer i ugevis. Det gælder således for Dronninglund Kunstcenter, hvis julemarked først slutter lige før jul. Det er noget nyt og en satsning, man har foretaget, men tilsyneladende er det sket med stor succes. Folk strømmer nemlig til markedet, der foregår både ude og inde.

I Skulpturgården er der bål flere steder, og her er den helt store attraktion det syngende juletræ. Det er vist nok det eneste af sin slags i landet. Her kan man hver søndag opleve forskellige kor, der kravler op i træet, som i virkeligheden er et stålstillads pyntet med grangrene og lys. I søndags var det koret Side By Side, der levendegjorde træet. Det er noget helt specielt at stå i den mørke gård og lytte til de kendte sange, der strømmer ud fra træet.

Indendørs er der masser af kunst at kigge på, og det specielle ved denne udstilling er, at man kan købe værkerne og tage dem med lige efter købet. Det gælder også de mange andre juleting, bl.a. et stort udvalg af eksotiske varer, de over 1.000 julekugler, der hænger overalt, samt de mange hyggelige og spændende overraskelser.

Der er også noget for børn. De kan deltage i en spændende skattejagt eller udfolde deres kreative evner i værkstedet. I søndags kunne de således lave deres helt egen adventskalender.

Der er for hele udstillingen lagt et stort og omfattende program, der kan studeres på Kunstcentrets hjemmeside.

Der vil være Jul på Kunstcentret frem til 20. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...