Fire dygtige musikere, en lækker menu og en gang VM-håndbold udgjorde en skøn aften på Hjørnet i Dronninglund

DRONNINGLUND: 25. januar 2019 blev på flere måder en herlig aften på Hjørnet. Der var musisk fint besøg af Laura Illeborg, Niels Dahl, Mikkel Grue og guitarmesteren Knud Møller. Dertil lækker mad lavet af egnens bedste kok, Lasse Winther, der havde bestemt menuen, Coq Au Vin Rouge. Den ret fik en særlig betydning denne aften.

Midt i spisetiden havde håndbolddrengene sørget for semifinalekamp imod Frankrig. Noget ekstraordinært måtte der gøres, så der blev etableret en storskærm på Hjørnet. Herefter blev samtlige koncertgæster orienteret om muligheden for at se håndboldkampen. 65 gæster dukkede op og så Danmark lammetæve Frankrig. Musikerne Knud Møller og Niels Dahl stod klistret til skærmen og jublede.

Aldrig har Coq Au Vin Rouge smagt bedre.

Laura Illeborg er ikke den store kendis (endnu), men hendes lyse klare røst brænder lige igennem. Hun var langt ude over scenekanter allerede efter første nummer, ”Der Er Stjerner Over Fredens Bro I Nat” fra seneste cd-udgivelse i 2018. Et smukt og melodiøst nummer og visesang når det nærmer sig det ypperste.

Mange af aftenens øvrige sange var hentet fra netop den seneste cd med titlen,” Det Går Tit Godt”. Fra den cd fik vi mange fine sange som ”Da Du gik Lige Forbi”, der handler om en tidligere kæreste og ”Det Fryser Fjorten Grader i Mit Hjerte”, der blev til efter en skænderi med ægtemanden.

Laura Illeborg er en dygtig tekstforfatter. Hendes meget personlige og nærværende tekster bliver ofte til i omkring hendes hjem på Østerbro og cafélivet ved ”Sortedammen” i København.

Det blev en meget fin koncert med musikere, der havde fuldstændig styr på tingene. Flot og som altid, når Knud Møller er med, løftes tingene til noget større.

- I de ca. 20 år jeg har været med til at arrangere koncerter, har jeg kun sjældent modtaget så positive tilkendegivelser som netop i aften. På Borgerforeningens vegne takker jeg for det, og ikke mindst tak for publikums store opbakning til Dronninglunds nye kultursted, slutter Ulrik Eriksen fra musikudvalget.

13. januar er der foredrag om Gasolin på Hjørnet, og næste koncert er den 1. marts, hvor amerikanske Hook Herrera kigger forbi og spiller blues. Det er en international anerkendt herre og det største navn denne sæson. Hook har spillet med mange af de helt store og har betrådt mange røde løbere med sin mangeårige tidligere samlever, Faye Dunaway. En kendis kommer til Hjørnet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...