For anden gang havde Hjallerup Musikforening succes med et af sine frokost-jazz arrangementer

HJALLERUP: Hjallerup Musikforening har i denne sæson forsøgt sig med to frokost-arrangementer med Jazz på programmet i Hjallerup Kulturhus. Mie Sørensen fra bestyrelsen beretter: - Et musisk arrangement uden forudbestilte billetter til 100 kr. for sild, lun postej, ost og en øl, så det var spændende at opleve, hvor mange der kom første gang, og her blev vi positivt overraskede.

- Det blev en hyggelig dag med trioen ”Jazz Punch”. Fornylig afholdt vi vores sidste frokost med 6- mands orkesteret ”Limfjordens sønner”. Vi var spændte på publikum og medlemmernes opbakning, da vi denne gang ikke havde annonceret så meget som første gang. Men fra Kl. 10.30-11.00 begyndte folk at komme, og denne gang var opbakningen større end sidst, hvilket giver Hjallerup Musikforening både gejst og mod til af afholde flere arrangementer og udleve nogle af bestyrelsens ideer. Der var travlt i køkkenet, og de nyindvalgte i bestyrelsen fik mærket den positive og varme holdånd, der er i bestyrelsen.

- Omkring de 75 glade, mætte og veltilpasse gæster sang med på ”A wonderfuld World” og ”Crazy”. Flere tilkendegav efterfølgende, at de håbede på, at sådanne arrangementer kommer på programmet i næste sæson. Tak til Menu i Klokkerholm for at sponsorere maden.

- Næste gang forsøger vi os med en koncert på Sparnord scenen i anlægget, hvor Gasolin og ABBA spiller op 21. Juni. De to kopibands garanterer en fest af velkendte hits, og billetterne kan købes på vores hjemmeside. Vi ser gerne flere medlemmer i foreningen og medlemskaber kan ligeledes købes på hjemmesiden, hvor også nye koncerter vises. Man kan desuden følge Hjallerup Musikforening på Facebook. Den kommende sæson sendes snart til tryk, og vi vil glæde os til endnu en spændende sæson med skøn musik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...