Lions holder igen i år erhvervsmesse i september

DRONNINGLUND: Lions Ingeborg Skeel oplyser i en pressemeddelelse, at de for tredje gang sætter fokus på erhvervslivet i den østlige del af Brønderslev Kommune.

Det sker ved at afholde en erhvervsmesse i Dronninglund Hallen i weekenden 7. og 8. september 2019.

- Lions Ingeborg Skeel er for længst trukket i arbejdstøjet med henblik på at stable en efterårsmesse på benene med en bred vifte af udstillere, og på den måde byde på et rigt og varieret udpluk af forskellige produkter, som vil kunne købes/bestilles på messen. Der er stor rift om standene og mange er allerede reserveret. Det skete umiddelbart efter messen i 2017 og i forbindelse med det efterfølgende evalueringsmøde, oplyser foreningen.

Igen i år vil publikum blive involveret, da der udtrækkes 1 gevinst pr. stand på indgangsbilletten. Det sker 1 gang i timen lørdag 10 – 17 og søndag 10 – 16. Der vil i lighed med de foregående år blive afstemning om årets stand. Der vil være stande såvel indenfor som udenfor, og de vil lave små events.

Op til messen vil der udkomme en messe avis i 25.000 eksemplarer, som udsendes i Brønderslev Kommune samt i tidligere Hals og Sæby kommuner.

I forbindelse med messen vil der som vanligt være mulighed for at mødes med venner og bekendte over en kop kaffe/the og et glas saftevand med kage til, idet der vil være opstillet en café, hvor man også kan hvile benene lidt.

- Det er dejligt, at så mange vil bakke op om messen og hjælpe os med at skaffe midler til at hjælpe familier med børn, som har brug for en håndsrækning og en opmuntring, oplyser Lions Ingeborg Skeel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...