Programmet for Open By Night i Dronninglund er større end nogensinde

DRONNINGLUND: Dronninglund Handel er klar med programmet Open By Night, som finder sted på fredag. Ikke alene bydes der på topunderholdning med vinderen af X-Factor 2019, Kristian Kjærlund, og den internationale stjerne, rapperen Last Word, men der vil også være aktiviteter overalt i byen.

Der er bagekonkurrence, talentshow, casting, og så kan man også komme på guidede byggepladsvandringer. Guider fra Plan- og Miljøafdelingen og A. Enggaard viser rundt med start ved Meny. Første gang kl. 19 og anden gang kl. 20.30. Byggepladsvandringerne forventes at vare ca. 30 minutter, og på turen rundt vil forvaltningens medarbejdere fortælle om, hvad der sker, og hvordan området i fremtiden vil komme til at se ud. Der vil også være opstillet en minigraver, som børnene kan prøve.

Landbo Nord vi også i år have en stand, hvor man kan få en smagsprøve eller en snak med organisationens repræsentanter, som gerne fortæller om, hvad landbruget kan bidrage med til vores samfund. Man kan også få en snak med landinspektørfirmaet LE34, som vil vise nogle af de løsninger, de har leveret til landbruget, eksempelvis i forhold til præcisionslandbrug og digitalisering af dræn.

Der vil være øl og vand på standen og andet godt. Den gode danske kartoffel vil også være at finde på standen.

På en anden stand ved Meny vil man kunne opleve en større samling af historiske, militære køretøjer. Det er gruppen Baker Company, der møder op med deres flotte køretøjer. Medlemmerne i gruppen restaurerer og vedligeholder militærkøretøjer med fokus på amerikanske hær-køretøjer fra 2. Verdenskrig. Køretøjerne i Baker Company er alle privatejede, så der er mulighed for at få en snak med ejerne om deres interesse.

Udover det omfattende program har butikkerne fundet mange tilbud frem til netop denne aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...