Andreas Hangaard præsenterer sit første album ved en lyttefest på Hjørnet

DRONNINGLUND: Den meget aktive forening ”piKANT” er nu klar med et nyt arrangement fredag 9. november på Hjørnet i Dronninglund. Denne gang er der tale om en præsentation af et helt nyt album af den lokale musiker ”Mellembarn”, som i virkeligheden hedder Andreas Hangaard. Han vil præsentere sit debutalbum ”Hindsight” ved denne lyttefest ved at spille alle numre og fortælle om projektet.

Idéen til projektet med pladen opstod i slutningen af 2017, og ønsket var at fortælle historier uden brug af egne ord. Han låner alle ordene fra andre kunstnere, men sætter dem ind i en sammenhæng, der passer til musikken, som han selv skriver. Kunstneren siger selv om pladen:

- Historien finder sted i dagligstuen i dit og mit barndomshjem foran fjernsynet. Man husker sig selv sidde foran fjernsynet som lille. Mere end et årti ældre mindes man nu den svundne tids uskyld og tryghed og begynder at fundere over, hvilken person man er i dag. Hvad, der er sket i løbet af årene, overrasker og overvælder en med glæde, og man føler sig stolt over den, man er blevet til. Men der er ting, man har oplevet, ting man har gjort, som man fortryder inderligt, og som ikke er til at undslippe. Man står dog ved, hvem man er. Man står ved det, man har gjort, for man er ligesom alle andre. Bare et menneske, der står i midten af sit liv. Her er man selv hovedpersonen, fortæller Andreas Hangaard.

Der er som omtalt foreningen piKANT, der står bag. Den består af elever med tilknytning til gymnasiet, og det er både nuværende og tidligere elever. Foreningens formål er at skabe et mere festligt ungdomsliv for de unge i Dronninglund.

- Formålet med det kommende arrangement er at hive helt igennem lokale og aktuelle kunstnere frem i lyset for at bevise, at Dronninglund gemmer på mange ukendte hemmeligheder, som fortjener at komme frem i lyset, fortæller Emma Bendix fra piKANT.

- Vi glæder os til at give Mellembarn et skub i den rigtige retning og til at skabe de hyggeligste rammer om den allerførste afspilning af albummet. Vi håber, folk vil støtte os og det spirende, lokale og meget aktuelle talent. Vi lover varme og god stemning midt i efterårskulden, slutter Emma Bendix.

Alle er velkomne til at komme og lytte og stille spørgsmål til kunstneren. Der er åbent på Hjørnet fra kl. 16.30 og til midnat, og selve koncerten starter kl. 20.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...