Galleri Glocal Art lægger lokale til, når fire lokale forfattere fortæller om deres bøger

THORUP: Der er liv i litteraturen og kulturen overalt i disse år, og det gælder også den gamle Dronninglund Kommune. Her har flere forfattere de senere år udgivet en række bøger. Fire af disse vil 24. september kl. 19 fortælle om deres kreative processer og deres bøger.

Den ene forfatter er Janne Bak, som mange nok kender fra Jannes Have i TV2. Det er nu ikke en havebog, hun har skrevet, men en bog om en kvindes midtvejskrise med titlen ”Glidende Overgange”.

Christina Ramskov er også med. Hun har trods sin ordblindhed skrevet hele fem bøger og arbejder på nummer seks. Hendes genre er fantasy, hvad man erfarer allerede i den første bog ”Fønixens Hjerte”.

Lars Hans Pedersen er den tredje deltager. Han har skrevet en bog om Voer Kirke og har i år udgivet ”Anne Marie”, der er en bog om tre kvinder. Årstallet er 68-72, og bogen giver ikke kun et billede af nogle kvinder, men den er også et tidsbillede, skrevet af en tidligere og noget anderledes 68’er på baggrund af oplevelser rundt om i verden.

Endelig vil Frede Hansen fortælle om sine spændende møder med afrikanske kunstnere. Det førte bl.a. til den første og indtil nu eneste bog på dansk om moderne afrikansk kunst og design. Frede Hansen er i øvrigt repræsenteret i en ny antologi, ”9000 Ord”, med et par digte og fotografier. Antologien er udgivet af foreningen ”9000 Ord” i Aalborg.

I anledning af det fælles møde giver alle fire forfattere denne aften pæne rabatter på deres bøger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...