Forårskataloget for AOF-Vendsyssel er udkommet

VENDSYSSEL: I denne tid omdeles AOF-Vendsyssels forårskatalog over aftenskoleaktiviteter i hele Brønderslev Kommune.

- Kataloget kan også downloades, og kurser, workshops og foredrag kan allerede nu købes i vores Internetshop. Halvdelen af kataloget udgøres af enten nye aktiviteter eller nye lærerkræfter tilknyttet aktiviteterne, fortæller Jens Peter Bregnballe, daglig leder af AOF-Vendsyssel Aftenskolen.

Der er meget gammelkendt i kataloget, men der er også en række nyheder. Som noget nyt tilbydes således guidede vandreture. Inden for det kreative har man fået en svensk børnebogsillustrator, Helena Bergendahl, til at komme og lære forældre og deres børn at lave deres helt egen børnebog med billeder og tekst. Efter at det har været ude af programmet, har man igen i år blomsterbinding med, hvor blomsterdekoratør Lise Weigelt er lærer.

- Alle, der elsker mad, kan nu få lov at møde vores kok, Daniel Robert Ciobanu, som vil præsentere mexicansk madlavning fra bunden. Har man fået smag for det spanske køkken, tilbyder kokken også et kursus i spansk madlavning, fortæller aftenskolelederen.

Til dem, der gerne vil kunne noget sprog på deres næste ferierejse, kan man gå til både tysk, engelsk og spansk. Sprogkurserne har alle lærere, der enten har sprogene som deres modersmål, eller som har boet i lande, hvor sprogene er blevet talt.

Der er indledt et samarbejde med Dronninglund Slot med henblik på at præsentere en række foredrag, der her får nogle stemningsfulde rammer, der suppleres med mad og drikke.

Det omfattende katalog indeholder mere, end det er muligt at omtale her, så gå endelig på opdagelse i det. Der skal nok være noget, der fanger interessen.

- Hvis man har en idé til foredrag, workshops og kurser, eller kan man byde ind med undervisning i et emne, så står vores dør mere end åben. Aftenskolen er først og fremmest et idéfælleskab, slutter Jens Peter Bregnballe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...