Efterårsferie med tilbud til børnene

BRØNDERSLEV: Traditionen tro afholdes der efterårsferieaktiviteter på Museerne i Brønderslev Kommune. Mandag 15. oktober fra kl. 13-16 på Vildmosemuseet kan børn og voksne blive klogere på livet som bønder omkring Store Vildmose i 1930’erne og 1940’erne. I år er temaet æbler, hvor der skal selvfølgelig arbejdes med dem i forskellige afskygninger.

- Vi håber at mange igen i år vil møde op til en hyggelig dag, hvor vi blandt andet skal fremstille most af æble og vi skal selvfølgelig arbejde ved det stemningsfulde brændekomfur, fortæller museumsinspektør Anders Rydahl-Jensen.

- Efterårsferien hed i gamle dage kartoffelferien og kartoflen har som de fleste ved spillet en stor rolle for bønderne i Store Vildmose. Men i år er temaet altså æbler, hvilken vi skal arbejde med i forskellige afskygninger, fortsætter museumsinspektøren.

Som noget helt nyt, vil der i år også være aktivitet på Dorf Møllegård. Her afholdes arrangementet fredag 19. oktober i tidsrummet fra 13-16, hvor børn kan prøve livet som barn på en møllegård i 1930’erne.

Der opkræves entré til aktivitetsdagen for voksne, mens børn har gratis adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...