Også i år strømmede interesserede til, da Dronninglund Hotel holdt åbent hus

DRONNINGLUND: Hoteldirektør Karen Jespersgaard havde en særdeles travl dag, da Dronninglund Hotel i søndags holdt åbent hus og viste stedets flot pyntede selskabslokaler frem for interesserede.

Det sker hvert år den første søndag efter nytår, og hvert år strømmer folk til fra nær og fjern for at bestille en fest til afholdelse i løbet af året. De fleste ved efterhånden, at hvis man skal holde fest på Dronninglund Hotel, skal man være tidligt ude.

Blande de mange fremmødte var ægteparret Else og Teddy Pedersen fra Gug.

- Jeg skal fejre min 80-års fødselsdag til juni, og da vi har været til flere gode fester her på hotellet, synes vi, at det må være passende at fejre min fødselsdag her, sagde Teddy Pedersen.

- Vi har altid følt os godt tilpas her, og da vi har fejret flere familiebegivenheder i Aalborg, så nu tager vi gerne turen til Dronninglund, sagde Teddy Pedersen.

Også Kirsten og Hans Christensen var dukket op. De bor i Dronninglund og skal snart fejre diamantbryllup.

- Ja, vi har været gift så længe, at vi egentlig skulle have en præmie, sagde Hans Christensen.

- Vi er en uddøende race, for de unge når aldrig at få diamantbryllup, for de bliver skilt længe inden. Vi har holdt sammen, og det vil vi fejre her på hotellet med omkring 60 familiemedlemmer og venner, sagde Hans Christensen, da han sammen med ægtefællen Kirsten havde lavet aftalen med Karen Jespersgaard.

Gæsterne ved åbent hus blev beværtet med smagsprøver på festmad samt øl og vin, ligesom en række butikker udstillede brudetøj, herre- og dametøj, blomster, sko og briller. Endelig stillede Ørsted Limousine Service også i år op med et par imponerende biler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...