Museerne i Brønderslev Kommune tilbyder fire arrangementer i næste uge

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND: Hvis man vil have én på opleveren eller selv ønsker, at blive en del af Brønderslev Museerne, så er der masser af muligheder den kommende tid.

Fredag 28. september er, der på Dorf Møllegård Frivillig Fredag. Her kan alle nye og gamle frivillige, samt alle dem med interesse i at blive frivillige hos Museerne i Brønderslev Kommune komme forbi Dorf Møllegård til en kop kaffe og et stykke kage.

- Frivillig Fredag bliver hvert år til i samarbejde med Frivilligrådet. Det er en god og hyggelig måde at markere og anerkende de frivillige på vores museer og det store arbejde de udfører, fortæller museumsinspektør Anders Rydahl-Jensen.

Lørdag 29. september, er Museerne i Brønderslev Kommune med, når årets kulturdag i Brønderslev skydes i gang, hvilket sker på Brønderslev Bibliotek. Museerne i Brønderslev Kommune er igen i år repræsenteret med en stand, der afspejler arbejdet på både Dorf Møllegård og Vildmosemuseet. Derudover vil der på standen være forskellige kreative værksteder for børn.

Endelig afholdes der vanen tro Høst Gudstjeneste på Dorf Møllegård, hvilket sker søndag 30. september fra klokken 14-16. Arrangementet bliver til i samarbejde med Dronninglund og Dorf kirkers menighedsråd.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...