I forbindelse med Havnefestival 2020 genoplivet en gammel tradition med Matadorer i Asaa

ASAA: Til sommer bliver der igen Asaa Havnefestival, det kommer til at finde sted fredag 24. til søndag 26. juli.

Allerede nu er forberedelserne i gang - og Asaa Boldklub har genoplivet en tradition, som de tidligere havde i forbindelse med Asaa Marked. Det går ud på at udnævne nogle Matadorer.

Det oplyser Annette Mortensen fra Asaa Boldklubs udvalg for den årlige havnefestival. Hun skriver:

- Udvalget har nøje udvalgt nogle frivillige, som beredvilligt stiller op som Matadorer. Hver matador får overrakt et pengebeløb og formålet er så at de, gerne ved hjælp af diverse aktiviteter i løbet af året, konkurrerer om, hvem der kan få pengene til at yngle mest muligt inden årets Havnefestival. Hvordan og hvad de pågældende Matadorer vil gøre for at få dette til at lykkes, står dem helt frit for. Vinderen af konkurrencen afsløres på årets Havnefestival. Beløbet går ubeskåret til Asaa Boldklub - hvilket overskuddet fra årets festival også gør.

Matadorerne offentliggøres ved Asaa Borgerforenings juletræsarrangement på Asaa Torv søndag 15. december kl. 15, hvor startskuddet for konkurrencen markeres.

- Vi ser frem til en intens konkurrence mellem matadorerne med forhåbentligt mange sjove indslag og arrangementer, oplyser Annette Mortensen.

Asaa Borgerforenings juletræs arrangement byder på dans om juletræet til musik af Gerå Engvejs Orkester, besøg af julemanden med slikposer til børn samt efterfølgende julestue i Kulturhuset med æbleskiver og gløgg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...