Revyer kommer og går, men den traditionsrige Melholt Revy består og er atter klar til premiere

MELHOLT: Der øves flittigt på årets udgave af Melholt Revyen i det lokale forsamlingshus, hvor instruktør og skuespiller Kaj Mortensen herser med aktørerne. Som altid er det en revy, der handler om alt det, der er sket i lokalområdet i løbet af det sidste år. Man skal ikke dumme sig ret meget, før man kan være sikker på at komme med i revyen.

- Desværre har det været svært at finde stof i år, understreger Kaj Mortensen.

- Folk har virkelig opført sig pænt og ikke skejet ud. Det er jo på en måde godt nok, men for revyen er det noget skidt, fastslår han.

Selv om der ikke har været så mange lokale borgere, der har kvajet sig, så er der stof nok at tage af. Revyen indeholder således et fint nummer om det at blive krænket. Næsten dagligt hører man om folk, der føler sig krænket af f.eks. en gammel, smuk sang, og det tager man fat på i revyen, ligesom vindmøllerne nord for Asaa også får lidt opmærksomhed.

- Holdet er stort set det samme som tidligere år. Desværre må vi i år undvære Alice Andreasen, der af forskellige årsager ikke kan være med. Det er en skam for med hende mister vi en god sanger, siger Kaj Mortensen.

I stedet for Alice Andreasen er Hanne Donner trådt til, så holdet nu består af Kaj Mortensen, Thomas Mortensen, Yvonne Haubard, Sanne Mortensen, Else Karlsen, Henning Karlsen og Hanne Donner. Revyorkestret udgøres som altid af Lindy Jensen på harmonika og høj hat.

Der er generalprøve torsdag 31. januar og premiere lørdag 2. februar, hvor der startes med fællesspisning. Efter forestillingen lørdag spiller ”Det Bette Danseband” op til dans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...