Herlig nostalgisk sommerkoncert i Anlægget i Hjallerup

HJALLERUP: Det er altid på grund af det danske vejr noget af et vovestykke at arrangere friluftskoncert, men ikke desto mindre var det netop det, Hjallerup Borgerforening og Hjallerup Musikforening i fredags kastede sig ud i i Anlægget i Hjallerup. Og lad os så det fast med det samme. Det blev en flot succes med tørvejr og masser af musikglade gæster.

Musikalsk var koncerten en hyldest til to af de største bands i 70-erne og 80-erne, nemlig ABBA og Gasolin. Der var naturligvis tale om kopibands, men de gjorde det fremragende. Gasolins numre blev fremført af ”Gasoline”, der består af fem erfarne kvindelige musikere, der for 10 år siden fandt sammen om den enkle idé at sætte kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester. Det velspillende band fik virkelig sat gang i havefesten.

Det samme gjorde det tjekkiske band ”ABBAcz”. Iført originale kostumer og koreografi bød bandet på et flot, flot liveshow og fremførte en række af den legendariske gruppes største hits. Der var også her plads til genkendelsens glæde og til at synge med.

Succesen var hjemme, og en ny tradition er skabt. Anlægget bør fremover danne ramme om mange flere koncerter. På trods af det omskiftelige danske vejr!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...