Leif Lykke Larsen afløser Knud Erik Johansen på direktørposten

DRONNINGLUND: Han er uddannet i Vrå Trælast og kom senere til Stark i Brønderslev som butikschef. For to år siden startede han i Stark Dronninglund som salgschef og nåede også i en kort periode at være butikschef, inden han nu har sat sig i direktørstolen. Navnet er Leif Lykke Larsen, og han er klar til at gøre Stark til en endnu stærkere spiller i lokalområdet.

- Vi skal i den grad støtte den lokale forankring, siger direktøren, der frem til maj får støtte af den tidligere direktør Knud Erik Johansen.

- Jeg går på pension til maj, men skal i den mellemliggende periode hjælpe Leif med at sætte ham ind i arbejdet, fortæller Knud Erik Johansen

- Det betyder meget, at Knud Erik er her en periode. Det giver en glidende overgang og er en stor hjælp for mig, understreger Leif Lykke Larsen.

- Jeg kender ikke byen så godt endnu, men jeg ved, at det betyder meget for en by at have et stærkt forretningsliv. Derfor er det også vigtigt for mig at forklare til alle, at vi stadigvæk er på banen. Vi har hørt, at der verserer rygter i byen om, at vi er på vej til at lukke. Det er helt forkert og har intet på sig. Det er bare træls, og det rammer os hårdt, når vi hører det. Vi er her og ønsker i den grad at være en spiller for byen, siger han og fortsætter:

- Vi har fået konkurrence af Jem & Fix, der er kommet til byen, men det er et helt andet byggemarked. Det kan godt være, at der holder mange biler der, men det er mange små ting, folk køber hos dem. Hos os derimod handler kunderne typisk for større beløb, fastslår Leif Lykke Larsen.

- Vi har faktisk øget omsætning med omkring 10 mio. de sidste to år, fortsætter Knud Erik Johansen.

- Så selv om Jem & Fix er kommet, er det bestemt ikke en nedadgående omsætning. Tværtimod, fastslår han og fortæller videre, at Stark har 14 ansatte plus nogle løst ansatte.

Personalemæssigt har vi været inde i en god udvikling med at få skiftet ud, så vi har en kombination af solid rutine og erfaring kombineret med unge og friske kræfter. De medarbejdere, der er her, har en kompetence, så de kan vejlede kunderne. Vi har ingen, der ikke er uddannet i trælast, så de ved noget. Vi kan give en professionel rådgivning og vejledning til både private og erhvervskunder, slutter Leif Lykke Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...