Mads Vestergaard er tilbage fra Spanien og åbner som ejendomsmægler i Dronninglund

DRONNINGLUND: Mads Vestergaard, som tidligere var en af de drivende kræfter i ejendomsmæglerfirmaet Mæglerhuset, har været ejendomsmægler i Spanien i knap et år. Nu er han tilbage i Dronninglund og har åbnet sin egen ejendomsmæglerforretning på hjørnet af Slotsgade og Tranebærvej.

- Det var fint med tiden i Spanien, men nu skulle min datter begynde i skole, så vi flyttede tilbage til Dronninglund, hvor vi har slået os ned i et hus på Ørsøvej. Jeg har stadigvæk lidt forbindelse via mit spanske firma, men det drejer sig kun om et par huse om året til danskere, som ønsker at flytte derned, fortæller Mads Vestergaard.

Mads vendte altså ikke tilbage til Mæglerhuset, men startede for sig selv. I skrivende stund er kontoret på hjørnet midt i Dronninglund ikke helt færdig, men folk fra Elektro Service Dronninglund arbejder koncentreret med at installere lamper m.m. Den officielle åbning finder sted fredag 26. oktober.

- Jeg bruger selvfølgelig lokale håndværkere og lægger i det hele taget vægt på det lokale og vil også fremover bruge mange års mæglererfaring fra området, oplyser Mads.

Nu er der så fire ejendomsmæglerkontorer i Dronninglund, og det kan synes at være i overkanten.

- Jeg er den eneste af de fire, som er født og opvokset i Dronninglund, og derfor den eneste rigtige lokale, men derudover så vil det være til fordel for alle, hvis alle fire arbejdede mere sammen. Det gør man i højere grad andre steder, men ikke her i Dronninglund. Jeg tror det på sigt vil kunne gavne både købere og sælgere.

Mads er begejstret for det verserende Midtby-projekt, som han mener vil give hele området et godt løft. Han har således konfereret med kommunens leder af projektet, Tine Astrup Jakobsen, med hensyn til farverne udvendigt på hans mæglerkontor.

Mads vil fokusere på hele spektret af boliger på det private område, og han fortæller, at han allerede har seks huse til salg. Af medarbejdere vil hans far komme et par dage om ugen, og han har en ung pige, som tager sig af marketing m.m.

- Nu bor jeg jo igen i Dronninglund og kan i løbet af ganske kort tid være her på kontoret eller ude ved en sælger/køber.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...