Nyansat med stort lokalkendskab

DRONNINGLUND: Det lader til, at der blandt de senest tilkommende ejendomsmæglere er flere, som er født og opvokset i Dronninglund. Det gælder i hvert fald Christina Møller Nielsen, som efter læretid hos bl.a. Home i Nørresundby og Estate i København er blevet ansat hos Mæglerhuset på Slotsgade i Dronninglund.

Ejendomsmæglerfirmaet Mæglerhuset er forholdsvis ny i branchen. Det blev stiftet i 2015 af Thomas Skifter Andersen og Mads Sørensen. Nu er der tre afdelinger: Nørresundby, Dronninglund og som den allerseneste Aabybro.

- At være ejendomsmægler er et dejligt arbejde, hvor man møder mange mennesker, og der er ikke to dage, som er ens. Man får også et andet forhold til kunderne end i de fleste andre brancher, siger en storsmilende Christina, som kommer lige fra barsel og har slået sig ned i sin hjemby Dronninglund sammen med sin kæreste og datter.

Hun føler sig rigtigt godt tilpas på sin nye arbejdsplads, selvom hun i skrivende stund kun har været der i ganske kort tid.

- Det er en god arbejdsplads med gode kolleger, og de giver mig god sparring og hjælp, hvis det er påkrævet, slutter Christina.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...