Bodil Nielsen har sagt farvel til sit faste job for at starte som iværksætter - folk strømmede til, da der var reception

HJALLERUP: Kunder, venner og interesserede strømmede til, da Bodil Nielsen i torsdags holdt åbningsreception i Hjallerup Udviklingspark, hvor hun i et kontor har etableret virksomheden Atego, der fokuserer på trivsel, stress og coaching.

- Som konsulent tilbyder jeg at lave trivselsundersøgelser på virksomheder og persontypetest. Jeg tilbyder desuden undervisning på virksomheder om trivsel og stress, fortalte hun ved receptionen og fortsatte:

- Derudover arbejder jeg som stresscoach, hvor klienterne kommer ind på mit kontor i Udviklingsparken. Det ligger tilpas isoleret og er et sted, hvor ikke hele byen kigger med, understregede hun.

Bodil Nielsen har arbejdet i Krifa i 21 år, hvor hun beskæftigede sig med karrieresamtaler, stress, undervisning, salg og meget mere. I efteråret tog hun så mod til at springe ud i det spændende liv som iværksætter efter at have taget en coachuddannelse og en uddannelse som stresscoach.

- Jeg bor i Dronninglund, så derfor var det naturligt at etablere min virksomhed her. Byen har taget godt imod mig, og da jeg var rundt i Dronninglund for at få gode ideer til et kontor, oplevede jeg et par forretninger, som tilbød mig et ubrugt kontor eller behandlerrum i deres butik. Det er et spændende og imødekommende sted at starte egen virksomhed. Jeg oplever interesse og rummelighed, hvor jeg kommer, sagde Bodil Nielsen.

- Jeg valgte Udviklingsparken på grund af en rigtig god beliggenhed ved motorvejen og den korte afstand til Aalborg og Brønderslev. Jeg er klar over, at det som iværksætter er op ad bakke, men jeg er meget udfarende og tager rundt til virksomhederne og præsenterer mig og fortæller om, hvad jeg kan. I den forbindelse fremhæver jeg vigtigheden af trivslen på arbejdspladsen. Her kan jer byde ind og eksempelvis lave en trivselsundersøgelse, hvor medarbejderne krydser ja eller nej til en masse spørgsmål og fortæller, hvad der er godt, og hvad der kan gøres bedre. Det mest spændende er de bemærkninger, medarbejderne tilføjer bagefter. Det er jo dem på gulvet, der ved, hvor skoen trykker. Når man får de mange oplysninger, er der noget at arbejde med. Jeg bliver så i firmaet et stykke tid som konsulent og hjælper med at få tingene sat i gang, fortalte iværksætteren Bodil Nielsen, mens gæsterne strømmede ind.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...