Endnu en bygning skyder op

TRY: Allerede når man kommer til Try lægger man mærke til den nye gule bygning, som passer godt ind i det samlede bygningskompleks, som udgør Try Efterskole. Det er det nye køkken, som nu er færdigt og blev indviet forleden dag.

Samtidigt med færdiggørelsen af køkkenet blev den tidligere fritids- og hobbysal gjort pæn og blev indrettet til spisesal i direkte forbindelse med den nye køkkenafdeling. Efterskoleleder Thomas Wind Eskildsen bød velkommen og inviterede såvel elever som voksne til at smage på de lækre ting, som køkkenet bidrog til arrangementet med.

- Vi har ventet i længere tid på dette herlige øjeblik. Rigtigt mange vil fremover få glæde og fornøjelse af de nye faciliteter. Mange tak til alle, som har bidraget til dette flotte resultat Også tak til personalet i huset for deres tålmodighed, sagde Thomas Wind Eskildsen i sin indvielsestale.

Så skulle eleverne tilbage til undervisning, og ellers kunne man gå rundt og bese de nye lokaler. Når man talte med gæsterne ved arrangementet, så var de meget begejstrede for såvel spisesal som den nye køkkenfløj. Nogle af dem har haft en eller anden kontakt med højskole, landbrugsskole, privatskole, sygeplejeskole og hvad der ellers gennem tiderne har været i bygningerne, og de kunne fortælle, hvordan hele bygningskomplekset har formeret sig ved knopskydning. Denne dag blev altså endnu en "knop" taget i brug.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...