Nye ledere med mange planer for driften af den kendte kro i markedsbyen

HJALLERUP: Det er tre særdeles erfarne og kompetente personer, der står i spidsen på Hotel Hjallerup Kro. Hotelchef Henrik Nothlev er uddannet kok. Han har de seneste 10 år været konferencechef på Hotel Cromwell Rebild Bakker. Ved sin side har han souschef Simon Reiche, der er uddannet kok på Mortens Kro i Aalborg og desuden har prøvet at arbejde på et krydstogtskib i Kina. I receptionen er det Marianne Haagensen, der styrer, og hun har også stor erfaring på området.

- Vi har mange planer, som vi glæder os til at føre ud i livet, fortæller hotelchefen.

- Jeg kunne godt tænke mig, at vi lagde mere vægt på det økologiske i køkkenet. Vi vil også gerne benytte nogle af de lokale producenter, når vi skal købe ind, siger Henrik Nothlev, der også har planer for, hvordan der skal skaffes flere gæster.

- Vi råder over fine lokaler, så vi skal helt klart gøre mere ud af at skaffe konferencer til hotellet. Her er der mange muligheder. Folk kender byen fra markedet, og den ligger godt midt i Vendsyssel tæt på motorvej. Vi skal selvfølgelig heller ikke glemme familiefester og andre begivenheder. De er vigtige. Jeg glæder mig også til samarbejdet med Hjallerup Musikforening. Der er mange muligheder, og dem har vi bestemt tænkt os at udnytte, slutter hotelchef Henrik Nothlev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...