I weekenden blev der afviklet Vestkredsmesterskab i judo i Herning

ØRSØ: Årets Vestkredsmesterskaber i judo blev i lørdags afviklet i Herning med Herning Judoklub som arrangør, oplyser Ørsø Judoklub i en pressemeddelelse.

- Vestkredsmesterskaberne dækker judoklubberne i Jylland og på Fyn og ved dette stævne kæmpes der således om de jysk-/fynske mesterskaber. 250 kæmpere stillede op, hvoraf fire repræsenterede Ørsø Judoklub.

- De fire ørsøkæmpere stillede op i A-rækken, idet de alle har deltaget i to mesterskaber tidligere. Det betød også, at modstanden i alle kampene var hård. Andreas Thomsen tilkæmpede sig en bronzemedalje i en gruppe med 6 kæmpere. Også Noah Hammer var i en gruppe med 6 kæmpere. For Noah blev det ligeledes til en tredjeplads og dermed bronze. Elias Nymann var indplaceret i en gruppe med fem kæmpere og han vandt også en bronzemedalje. Malte Hammer prøvede også at vinde men det rakte ikke til en medalje.

Inden Ørsø Judoklub holder sommerferie er der graduering og lørdag den 25. maj afvikles de årlige klubmesterskaber i lokalerne på Bjergvej. Ved dette arrangement uddeles desuden pokaler for godt kammeratskab og god træningsindsats.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...