Ved en stor regionsskydning hos Vodskov Skytteforening var Østvendsyssel Garderforening vært, og foreningen gjorde det så godt, at de blev genvalgt til tilsvarende skydning i 2020

VODSKOV: Østvendsyssel Garderforening var vært for skydning for alle garderforeninger i Region Nordjylland. Der var deltagelse fra følgende foreninger: Hjørring, Frederikshavn, Aalborg, Himmerland, Thisted og værterne selv. Det blev afholdt i Vodskov Skytteforenings lokaler, og repræsentanter fra skytteforeningen var også med som hjælpere hele aftenen. Der blev skudt på 15 m. med luftgevær. Alle deltagere fik 10 skud hver, dette foregik på elektroniske skydeskiver.

Det var en hold turnering med tre deltagere på hvert hold. Vinderen blev Thisted Garderforenings hold 2., andenpladsen gik til Himmerlands Garderforening og tredjepladsen tilfaldt Østvendsyssel Garderforening.

Derefter var der en gang festskydning, men aftenen blev dog afsluttet uden skydning, men med smørrebrød og kammeratlig samvær.

Der var genvalg til, at værterne igen skal stå for skydningen i 2020, da alle var rigtig godt tilfredse med faciliteterne i Vodskov Skytteforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...