Uhyggelig aften i Dronninglund med hyggelig prisoverrækkelse

DRONNINGLUND: Dronninglund Handel er ved at gøre klar til det store Halloween-optog, der afvikles fredag 2. november kl. 19.

- Sidste år havde vi et stort optog med masser af udklædte, men i år vil vi gerne have et endnu større, siger Arne B. Schade fra Dronninglund Handelsstandsforening. Han opfordrer derfor børn, unge og familier til at klæde sig ud og sminke sig rigtig uhyggeligt og møde op kl. 18.45 på pladsen bag Super Brugsen. Her samles optoget nemlig, inden det går gennem byen kl. 19. Til de udklædte børn vil der være balloner med LED lys så længe lager haves.

Når optoget bevæger sig gennem byen, vil det være anført af et rullende diskotek med DJ Patrick Åkesson ombord. Ruten går gennem Slotsgade og til lagerhallen ved Meny. Her vil der være knogler og hekseblod i form af popcorn og rød saftevand til børnene, og der vil være præmier til de tre bedst udklædte og uhyggeligt meget slik.

Borgmester Mikael Klitgaard og Dronninglund Handel vil overrække prisen "Den Store Håndsrækning 2018". Den overrækkes til en person, der har betydet meget for mange mennesker i Dronninglund.

Butikkerne holder åbent til kl. 20 denne mørke og uhyggelige aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...