Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling inviterede på krible-krabletur

DORF: Udstyret med insektnet, plastikbeholdere og lup kastede en flok familier sig i søndags ud på krible-krabletur i området ved Dorf Møllegaard. I spidsen for de ivrige jægere gik naturguide Pernille Hald, der også havde tilrettelagt turen.

Inden familierne gik på jagt efter smådyr og insekter, var de blevet grundigt orienteret om, hvad der var mulighed for at finde. På store plancher var der billeder af insekter, padder, slanger og smådyr, og de mange børn viste et forbavsende kendskab til mange af dyrene.

Børnene var meget ivrige efter at komme af sted for at fange noget af det, der bevægede sig i naturen. På ingen tid blev der fanget både sommerfugle, fluer og en enkelt frø.

Overalt, hvor de kom frem, blev skovbund og træer undersøgt for biller og insekter, og til mange af børnenes store overraskelse, vrimlede det i det lune vejr med liv overalt. Der var virkelig meget at opleve, og for de fleste børn var turen rundt i skoven og ved søen i Dorf mindst lige så sjovt og spændende som en tur i Zoologisk Have.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...