I BYEN: Dansk Flygtningehjælps indsamlere fik færre penge i bøsserne i Brønderslev Kommune

DRONNINGLUND: Ved Dansk Flygtningehjælps årlige landsindsamling søndag 3. november blev der på selve dagen samlet lidt over 11 millioner kroner ind. Pengene fra indsamlingen skal gå til bl.a. at give mennesker på flugt et hjem. For alle har brug for et hjem for at overleve og bygge en ny tilværelse op. Uanset om det er et telt, en hytte eller et hus.

På landsplan deltog over 10.000 indsamlere,

I Brønderslev Kommune var der også indsamling, men her var resultatet ifølge Frede Hansen, der stod for indsamlingen, ikke tilfredsstillende.

- Der var færre indsamlere end normalt, og der var flere end normalt, som udeblev, skriver Frede Hansen i et takkebrev til indsamlerne. Han fortsætter:

- Det skyldes formodentligt, at vejret ikke kunne være værre, end det var. Styrtende regn hele dagen. I, der samlede ind, har i hvert fald vist, at I var klar til at trodse silende regn. Det samlede resultat var nok kun på omkring 10.000 kroner, og det er under det halve af, hvad vi nogle gange har indsamlet, slutter Frede Hansen sit brev til indsamlerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...