Bibliotekerne i Brønderslev laver om på, hvor lang tid man har til at hente reserverede materialer

BRØNDERSLEV: Brønderslev Bibliotek skriver i en pressemeddelelse, at bibliotekets brugere er meget flittige til at reservere materialer, og at man selvfølgelig også gerne vil have det bestilte hurtigst muligt.

Derfor er der lavet en ændring i bibliotekssystemet, så reserveringer skal derfor fremover afhentes inden syv dag, det gælder dog ikke i det mobile bibliotek, hvor afhentningsfristen fortsat er 14 dage.

- Vi holder løbende øje med de titler, der er mest efterspurgte, siger bibliotekar Bodil Nielsen, der står for indkøb af materialer.

Bibliotekets top 4 lige nu er Lucinda Riley: Månesøster med 77 reserveringer, Sara Blædel: ”Den tredje søster” med 93 reserveringer, Jesper Stein: ”Solo” med 44 reserveringer og Lars Keplers ”Lazarus” står 41 i kø til.

- Selvom vi køber mange eksemplarer og løbende supplerer, så vil vores brugere kunne mærke det går hurtigere, når vi halverer afhentningsfristen. Vi lægger stor vægt på, at vi har en hurtig cirkulation, så ingen skal vente alt for længe på de populære bøger, siger Bodil Nielsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...