Røde Kors butikken i Hjallerup har fået mulighed for at få et betydeligt bedre lokale i Hjallerup Centret og flytter derover næste år

HJALLERUP: I Røde Kors Dronninglund-Hjallerup er de glade for, at aftalen om nyt lejemål for deres Røde Kors butik nu er faldet på plads.

Til 1. oktober næste år flytter butikken fra Søndergade 2 til Hjallerup Centret 24, hvor Hjallerup Møbelforretnings lokaler kommer til at rumme den nye Røde Kors butik.

- Vi har været meget glade for at være i Søndergade, en god placering og et stigende salg år efter år. Vi har desværre det problem, at lokalet på 1. sal, som huser et stort udvalg af isenkram og bøger, ikke kan besøges af gangbesværede kunder. Endvidere er det meget hårdt for vores frivillige personale, der for det meste er +60 og mere, at bære alt glas, porcelæn og bøger op ad trappen, oplyser kasserer Arne Bent Mortensen.

De to store lokaler, hvor de forskellige donationer kommer ind, er ikke opvarmet, og det er derfor meget koldt for personalet, når de skal klargøre møblerne og sortere og prismærke glas og isenkram.

I de nye lokaler får de ca. 300 kvm mere end nu, det hele er i et plan, og der er varme over alt.

- Salget i vores to butikker i Dronninglund og Hjallerup er med til, at vi kan hjælpe med bl.a. julehjælp til 65 familier i lokalområdet (den gamle Dronninglund Kommune). Dertil kommer, at vi netop har sendt 20.000 kr. til julehjælp til Grønland, 50.000 til venskabsprojekt i Liberia, 25.000 til sundhedsklinikker i Århus og København, og sidst men ikke mindst: 250.000 kr. til Røde Kors Katastrofefond, slutter en glad Arne Bent Mortensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...