Springrytter fra Hjallerup havde succes i Århus

HJALLERUP: Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Hjallerup Rideklub præsterede på allerhøjeste niveau til det internationale ridespringsstævne, Baltic Cup, som blev afholdt på Danmarks Nationale Ridesportscenter, Vilhelmsborg ved Århus.

Det oplyser hendes far, Michael Nielsen.

- På hesten Cocio Blue Højvang lagde Anna-Mathilde flot ud med at få dannebrog til tops, da hun vandt den første konkurrence i juniorturen. Anna-Mathilde red ind som nummer 24, og ingen havde klaret banen uden fejl, indtil hun red ind på Cocio. Det lavede Anna-Mathilde om på, da hun red fejlfrit i en hurtig tid. Hun endte med at vinde med seks sekunder ned til nummer to, skriver han.

Fredag var parret igen i konkurrence, hvor de igen fik en fantastisk god tur, men på næstsidste spring blev det desværre til en enkelt nedrivning, så de måtte nøjes med en placering som nummer 10.

Søndag var finaledag, og Michael Nielsen melder om en høj sværhedsgrad på banen som følge af, at det var en international konkurrence.

- Anna-Mathilde havde fra starten planlagt at gå efter at gentage torsdagens triumf, og hun lagde ud i et hårdt tempo på denne teknisk svære bane. Hun kom flyvende over springene, og Cocio var hurtig på benene, så da de krydsede målstregen, var det i hurtigste tid. I lang tid så det ud til, at tiden ville holde til en vindertid, men konkurrencen var hård og en enkelt rytter red 0,26 sekunder hurtigere end Anna-Mathilde og Cocio, så det endte på en 2. plads i finalen til Baltic Cup, oplyser han.

Anna-Mathilde fik til stævnet hjælp af hendes træner fra Hjallerup Rideklub, Rasmus Rise.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...