Dronninglund Hallerne var vært for ski- og sportsmesse i weekenden

DRONNINGLUND: Det var nok ikke lige for at købe ski til en tur i Storskoven, at mange interesserede i weekenden mødte op i Dronninglund Hallerne, hvor der var stor ski- og sportsmesse. Den ene hal var fyldt helt op med ski og skiudstyr i alle prisklasser.

- De fleste af dem, der kommer her, skal på skiferie, og det er dem, vi satser på, kunne Mike Pedersen fra Bannerslund Outlet i Frederikshavn fortælle. Han havde et stort udvalg af ski og skiudstyr med.

- Havde der nu været sne udenfor, så ville vi have solgt en del langrendsudstyr, men det er primært udstyr til alpint skiløb, vi sælger i dag. Der er efterhånden mange nordjyder, der tager med Stena Line eller Color Line eller kører sydpå i bil eller bus for at stå på ski. Er man nybegynder, lejer man måske den første gang, men derefter er der mange, der investerer i støvler og ski. Især hvis man finder ud af, at det virkelig er noget, man vil. Vi har gode tilbud på både hjelme, ski og støvler, så interessen er trods regnvejret stor, kunne Mike Pedersen fortælle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...