Flere end 7000 besøgte Dronninglund Kunstcenter i forbindelse med skulpturudstilling

DRONNINGLUND: Hele sommeren har folk valfartet til Dronninglund Kunstcenter for at se den store skulpturudstilling med over 250 skulpturer placeret i og omkring Kunstcentret.

Den indendørs udstilling er for længst pillet ned, da andre udstillinger var planlagt. Det lykkedes imidlertid at forlænge den udendørs udstilling til udgangen af september. Nu er det hele imidlertid slut, og de sidste dage har store lastbiler med kraner hentet de mange skulpturer og kørt dem bort.

Udstillingen har været en stor succes med omkring 7.000 besøgende. Sandsynligvis har der været mange flere, for den udendørs udstilling med den over en km lange skulptursti kunne man frit besøge døgnet rundt. Disse mange besøgende er af gode grunde ikke talt med, så besøgstallet er langt højere. Ikke så underligt, for denne skulpturudstillingen var også en af de største, der nogensinde har fundet sted i landet. Den var arrangeret i samarbejde med Dansk Billedhuggersamfund, der har udtrykt stor tilfredshed med udstillingen, hvor der blev solgt værker for knap 800.000 kroner.

Skulpturudstillingen er slut, men andre spændende udstillinger venter. I øjeblikket kan man således opleve tre forskellige udstillinger med værker af Simon Aaen, Helle Vinter, Erling Tingkær, Ingun Hansen og Gitte Klokker.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...