Kjærgaard Nord er flyttet i nye lokaler og direktøren fyldte rundt

DRONNINGLUND: Hvis man søger Kjærgaard Nord A/S på nettet, så kan man blandt andre oplysninger finde en bedømmelse af firmaet, som er helt i toppen: - Likviditet: meget god (200,75 %), afkastning: meget god (26,2 %) og soliditet: meget god (46,1 %).

For nylig er virksomheden flyttet fra Nørregade til Slotsgade i Dronninglund, hvor de har indrettet sig i en af de fabriksbygninger, som tidligere udgjorde Junges Savværk. Den gamle bygning har fået et flot udseende såvel udadtil som indenfor, hvor der er velindrettede lokaler til administration og værksted.

Man skulle næsten tro, at de helt nye rammer for virksomheden var specielt beregnede til at fejre en 50-års fødselsdag. Direktøren, Søren Haase, er nemlig lige fyldt 50, og i den anledning samt fordi man er flyttet, var der reception i de nye lokaler lige overfor Hovedgården.

Firmaet rummes i aktieselskabet Kjærgaard Nord A/S, hvor Søren og hans hustru Helle har 50% af aktierne, mens den anden halvdel tilhører Per Smedegaard, som til daglig er direktør for den landsdækkende virksomhed Kjærgaard A/S.

Det er ikke den første virksomhed, som Søren Haase er med i. Hans løbebane starter med, at han i 1985 kom i lære hos installatør Poul Hansen i Klokkerholm. Efter at han var udlært, videreuddannede han sig som stærkstrømstekniker, fik en merkantil uddannelse og arbejdede hos ABB Distribution, JPH-Rådgivning og KT-Electric A/S. Sidstnævnte sted som afdelingschef for firmaets afdeling i Aalborg 1995-98.

Mellem 1998 og 2014 gjaldt det Dronninglund el-service, som blev købt af Jørgen Th. Madsen, og som ekspanderede med overtagelse af el-forretninger i Asaa, Voersaa, Hou og Flauenskjold. Det efterhånden rimeligt store firma blev nu omdannet til et aktieselskab, hvor også Helle kom med.

I 2014 kom så Kjærgaard A/S ind i billedet. Søren Haases beretning herom lyder således:

- Vi solgte 50% af vores aktier til Kjærgaard A/S i Løsning ved Hedensted. Vi havde i en periode arbejdet sammen med Kjærgaard A/S om et par projekter. Dette samarbejde udviklede sig, og vi besluttede os for at gå sammen og oprette et nyt selskab Kjærgaard Nord A/S og det gamle Dronninglund El-service skiftede dermed navn. Kjærgaard havde 2 mand i Hjallerup, som blev flyttet over til os i Kjærgaard Nord A/S. Vi manglede i Nord nogle tekniske kompetencer inden for styring og regulering, og i Syd manglede de en samarbejdspartner, der havde godt fat i det nordjyske. Det er i korte træk, hvorfor vi valgte, at gå sammen. Kjærgaard A/S med Per Smedegaard som direktør har i dag ca. 160 ansatte inkl. vores firma i Nord, hvor vi er 12 ansatte. Vi er glade for samarbejdet med Kjærgaard A/S og føler, det er det rigtige valg, vi har taget, og vi er godt rustet til fremtiden. Kjærgaard Nord A/S er i dag ejet af Helle og jeg samt Per Smedegaard - vi har hver 50 % af aktierne. Vi servicerer i dag både private og industrikunder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...