Hjallerup Musikforening havde Søs Fenger forbi

HJALLERUP: Koncerten i Hjallerup Musikforening med Søs Fenger får julelysene frem hos bestyrelsen, som karakteriser oplevelsen således:

- Julefreden sænkede sig inderst inde, da Søs Fenger med sin dejlige stemme og person præsterede en julekoncert i særklasse.

- Aftenen bar præg af hjertesang og juleklang. Velkendte sange som Vinterdage, Stjernenat, Når sneen daler, Holder øje med dig blandet med skønne julesalmer som Dejlig er jorden og Julen har bragt. Søs Fenger lagde op til fællessang, sjove jokes og koncertsalen blev fyldt med juletoner og sang fra publikum, som henførte os til gamle juleminder.

Koncerten blev afholdt uden pause, og kroen leverede endnu engang et overdådigt julebord, med sild, and, og ris a la mande. Ja der duftede af jul, da musikforeningens koncertgæster trådte ind af døren, og det var et veltilpas publikum, der efter stående klapsalver, fik hilst på den hjertevarme sangerinde, der solgte smukke julekugler og cd´er ved baren.

- Der er kommet mange positive tilkendegivelser på koncerten og mange gæster takkede for en dejlig og velarrangeret koncert.

Næste koncert bliver Nytårskoncerten med Aalborg Symfoniorkester og Joakim Knopp. Koncerten afholdes i Hjallerup Idrætscenter den 10.1.2019 kl. 19.30, og der er stadig billetter at få.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...