Vellykket udflugt med bus for personer i besøgstjenesterne

DRONNINGLUND: En bus med i alt 30 personer fra Røde Kors, Ældresagen og Kirkens Besøgstjenester samt 10 damer fra den gruppe i Røde Kors, der kalder sig ”Nørklerne”, har netop været på en vellykket sommerudflugt.

- Det var virkelig en dejlig dag med en tur gennem det smukke landskab ved Lindenborg Gods og videre til Hadsund og Mariager, inden vi nåede frem til Hvidsten Kro, fortæller en af deltagerne, Elin Andreasen.

- Vejrguderne var ikke helt med os, for det regnede lidt, men indendørs i de hyggelige omgivelser på kroen ventede der os den dejlige æggekage, som stedet er berømt for. Senere var der tid til at se museet, som Jens Nørgård havde informeret om på køreturen, fortæller Elin Andreasen og fortsætter:

- Vi fik et indblik i Hvidstengruppens arbejde som modstandsgruppe og kunne læse de rørende afskedsbreve, som de otte mænd, der mistede livet, havde skrevet til deres familier, slutter Elin Andreasen.

I år var det Kirkens Besøgstjenester, der arrangerede og stod for turen. Dette arbejde går på skift mellem de tre besøgstjenester.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...