Dronninglund Bibliotek inviterede til koncert i de nye lokaler

DRONNINGLUND: Efter en forrygende start og begivenhedsrig uge på Dronninglund Bibliotek med festlig åbning, musikalsk legestue og andre aktiviteter for børn, var der fredag aften koncert med Souvenirs.

Sofie Bonde charmerede, underholdt og sang med sin karakteristiske lyse stemme, samt spillede på guitar akkompagneret af Nils Torp også på guitar og Klaus Pindstrup på violin, harmonika og sav. Det var en akustisk intimkoncert rykket ind i de splinternye lokaler på biblioteket, hvor Sofie Bondes krystalklare stemme passede fint ind.

Det blev et genhør med kendte numre som ”Jeg troed’ du var hos Michael”, ”Han tog et nattog” og ”Jeg hader Susanne” samt mange nye, hvor hun afslørede intime detaljer om navlepilleri, bakterier i negle, snorken, prutter og overgangsalder.

Koncerten tog afsæt i duoens samarbejde med forfatteren Lone Hørslev, som har resulteret i albummet Tangopartner, som er udformet som breve fra en singlekvinde i livskrise. Breve til forældre, til veninder og en eks, og til en mand, hun begærer, og som hun ser hver uge til spanskundervisning.

Koncerten var lavet i samarbejde med Dronninglund Borgerforening, og den passede fint ind i bibliotekets nye, lyse lokaler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...