Antallet af vinterbadere i Asaa stiger konstant, og Dronninglund Sparekasse sponserer aktiviteten

ASAA: Formanden for Asaa Vinterbaderklub, Lene Albertsen Nielsen, har været en tur i Dronninglund Sparekasse for at aftale en fornyelse af sponsorkontrakten.

Her blev hun mødt af kunderådgiver Iben Aaen, og de blev hurtigt enige om kontraktens ordlyd, og så kunne samtalen i stedet for tilskud af kolde kontanter gå på kolde gys i Asaa Havn.

Lene oplyste, at der er 70 medlemmer, og der alene i 2018 er kommet 10 nye til. Klubben blev stiftet i 2010 og holder til i Havnehuset, hvor der bl.a. er sauna og i øvrigt virkeligt gode forhold.

Man betaler en leje til Asaa Havn, og det eneste, som man har at udsætte på faciliteterne, er, at der mangler gode omklædningsforhold for de mandlige vinterbadere.

Det årlige kontingent er 500 kr., og der er badning tirsdag og torsdag aften, men nogle af medlemmerne bader også på andre af ugens dage.

Derudover er der f.eks. fuldmånebadning og dåb af nye vinterbadere. Sæsonen er normalt fra oktober til marts, men flere bader også resten af året.

- Ja, man mærker rigtigt suset, når man går i baljen, sagde Lene og beskrev følelsen, når man stiger ned i det kolde vand. Hun var så god til at opregne de store fordele ved at være vinterbader, at Iben faktisk besluttede sig for at blive medlem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...