KFUM-spejderne har loppemarked i den gule hal i Asaa lørdag 30. marts

ASAA: KFUM-spejderne i Asaa holder stort loppemarked i den gule hal i Asaa lørdag 30. marts kl. 10-15.00.

- Endelig kan foråret mærkes. Temperaturen stiger, små blomster og knopper titter frem og vi bliver alle i bedre humør og får lyst til, at der skal ske noget. Derfor åbner KFUM-spejderne i Asaa også porten til Den Gule Hal på Havnegade i Asaa og afholder årets første loppemarked. Efter en lang vinterpause er bordene atter fyldte med service, lamper, teknik, legetøj, bøger, isenkram og meget meget mere og gulvet er blevet fyldt med spændende møbler. Vi har fået rigtig mange varer ind her i løbet af vinteren og de står nu klar til at blive solgt at vores sælgere, som I kan kende på de gule veste, fortæller Helle Luther, som også gør opmærksom på, at det nu er muligt at betale med mobilepay.

- Årets første loppemarked plejer at være et stort tilløbsstykke, men spejderne er klar til at tage imod de mange gæster, hvoraf mange er gengangere, men der kommer hele tiden nye til. Det er efterhånden rygtedes vidt omkring, at i Asaa kan man gøre en god handel og samtidig støtte et rigtig godt formål, idet overskuddet fra spejdernes årlige 5 loppemarkeder er med til at give de unge spejdere en masse gode oplevelser, oplyser KFUM-spejderne.

Skulle man have effekter, man vil skænke til KFUM-spejderne åbent for indlevering af effekter den første lørdag i alle måneder i tidsrummet 10-12.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...