Flere ryttere sluttede af som ponyryttere til Christmas Jump - nu har klubben et nyt stævne i sigte

HJALLERUP: Hjallerup Rideklub er aktiv på med at holde stævner. I weekenden 25. og 26. januar er klubben har med et C-stævne i dressur, og lige før jul havde de besøg af mange ryttere fra nær og fjern.

Her holdt de nemlig Christmas Jump, som er en mangeårig tradition den sidste weekend i december.

Line Dahl Larsen, der er formand for Hjallerup Rideklub, skriver om stævnet:

- Fredagen var der 125 pony starter igennem, ryttere fra hele Jylland havde fundet deres vej til Hjallerup Ridecenter denne fredag eftermiddag. Der blev leveret flot og spændende springning i hallen,

mens der i cafeteriet, traditionen tro blev serveret flæskesteg og risalamande til aften.

Flere af Hjallerup Rideklubs egne ryttere var også til start, bla. Maja Gimbergsson Gyde som også sluttede sin tid som kat. ponyrytter (den mindste størrelse af ponyer) denne aften på ponyen Tarok, som hun vandt dagens LB** på.

- Også Emmelie Aabech afsluttede sin 3’er pony tid, men var ikke til start denne dag, Emmilie havde i stedet valgt at tage sine to heste med til lørdagens stævne og leverede to fine runder. For et par andre af Hjallerup rideklubs ryttere bla Helena Reidel, Johanna Bekhøj og Sofie V. B. Nielsen, var det lidt vemodigt denne dag, da de afsluttede deres ponyår og i stedet skal ride hest fra det nye år. Både Helena og Sofie startede begge lørdag på deres nye heste og kom begge godt fra stort med flotte nulrunder. Alle tre har i deres pony år præsterede flotte resultater med deres ponyer og været rigtige gode ambassadører for Hjallerup Rideklub og vi glæder os til at følge dem ud på nye eventyr, sammen med deres nye makkere, skriver Line Dahl Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...