Forberedelserne til årets Stafet For Livet Dronninglund er allerede i fuld gang

DRONNINGLUND: Selvom der er lang tid til, at årets Stafet For Livet Dronninglund afvikles, er forberedelserne allerede godt i gang. Styregruppen med de 12 tovholdere og alle deres hjælpere håber på, at stafetten i år endnu en gang vil være en succes og forhåbentligt have endnu flere deltagere med. På nuværende tidspunkt har 12 hold tilmeldt sig stafetten. To af disse hold er helt nye, mens 10 hold er gengangere. Et af de nye hold er Team Isabella.

- På opfordring af vores datter har vi oprettet et hold til stafet for livet i Dronninglund i år, fortæller Jette Pedersen, der er tovholder for Team Isabella.

- Det har været hårdt at lave et hold, men med en datter, der blændende ønskede, at det i år var os, der skulle have et hold og et telt, måtte vi som forældre også lige tage os sammen. Hvis hun kan stille op, så må vi da også kunne. Vores datter fik konstateret leukæmi, da hun var fire. I dag er hun 10 og heldigvis erklæret rask, men det var hårdt. Ens liv og hverdag bliver fra den ene dag til den anden en helt anden, og man vender aldrig helt tilbage til det liv, man havde inden sygdommen. Det noget af det, man må lære at leve med. Inderst inde vil man så gerne glemme den periode, da det har været så ultimativt hårdt, at man ikke kan forestille sig det. Jeg undere mig ofte over, hvordan man overhovedet er kommet igennem det sammen og som hele mennesker, men det er lykkedes. Lige meget hvor meget man ønsker at glemme den del, så vil den altid være der og have stor betydning for hele familien og vores liv, fortæller hun og fortsætter:

- Med et hold til stafetten vil vi glæde os til sammenholdet, og vi vil da lige tage et døgn mere, hvor vi vil kæmpe, som vi har gjort så mange gange før. Denne gang er det dog for at samle penge ind, så mange flere kan blive raske, som vores datter heldigvis blev, slutter Jette Pedersen.

Arrangementet, der afvikles lørdag 31. august og søndag 1. september er igen henlagt til de naturskønne omgivelser i Dronninglund Naturpark/Den gamle Stadion, og rammerne for stafetten bliver i store træk de samme som sidste år. Stafet For Livet Dronninglund er en stafet, hvor man sætter fokus på kræftsagen, samtidig med at man sammen kæmper og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, man har mistet, og støtte dem, der kæmper. Formålet med er at skabe håb til alle berørte af kræft via oplysning, fællesskab og indsamling.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...