Masser af underholdning i de 24 timer, Stafet For Liver varer

DRONNINGLUND: Når Stafet For Livet Dronninglund afvikles for anden gang, bliver det med masser af underholdning. Der vil således være musik leveret af lokale sangere og bands under hele arrangementet til glæde for deltagere og publikum. Desuden kommer Danish Garrison, der er den danske del af verdens største Star Wars kostumeklub. Det sker søndag kl. 10.30. Her kan interesserede gå en runde eller blive fotograferet med Darth Vader eller Stormtropper i kostumer af absolut højeste kvalitet.

Det er Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med den lokale initiativgruppe, der står bag Stafet For Livet, der afvikles lørdag 31. august fra kl. 12 og 24 timer frem i byens smukke og centrale rammer. Det kan give trafikale problemer. På P-pladsen ved Skovkiosken og Dronninglund Tennisklubs baner skal man nok ikke regne med mange ledige pladser under stafetten, men Dronninglund Efterskole stiller igen i år P-pladser til rådighed.

- Vi vil gerne gøre stafetten unik og enestående med disse rammer i Dronninglund. Vi håber, at byens borgere har forståelse for de aktiviteter, der bliver omkring Dronninglund Naturpark, siger formand for Stafet For Livet Dronninglund, Lone Møller, der samtidig opfordrer alle interesserede til at besøge stafetten.

- Vi sætter stor pris på, at de første fightere og hold er tilmeldt, men vi håber på fortsat oprettelse af hold samt tilmelding, hvilket kan ske helt frem til startskuddet. Der er også mulighed for at tilmelde sig og deltage på det åbne hold hele døgnet under stafetten. Dette hold er målrettet deltagere, som ikke selv har mulighed for at lave et hold eller ikke har et hold, slutter Lone Møller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...