TryghedsGruppen søger nye repræsentanter

VENDSYSSEL: Hjertestartere, der redder liv, og sikkerhedsudstyr til spejdere. Det er blot et par eksempler på almennyttige initiativer, som TryghedsGruppen og TrygFonden står bag i Østvendsyssel og resten af Region Nordjylland. Nu kan du få indflydelse ved at stille op som kandidat.

I området omkring Hjallerup og Dronninglund findes der over 30 hjertestartere, der er registreret i TrygFondens Hjertestarter-Netværk. De kan være forskellen på liv eller død, når et menneske falder om med hjertestop.

Hjertestarter-Netværket er et af TrygFondens hundredvis af initiativer over hele landet. Det er TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden, og det er TryghedsGruppens 70 repræsentanter - heriblandt otte fra Region Nordjylland - der bl.a. bestemmer TrygFondens strategi.

Fra 31. oktober har de ca. 100.000 borgere i Region Nordjylland, der er kunder i Tryg og dermed medlem af TryghedsGruppen, mulighed for at stille op til repræsentantskabet.

De nordjyske repræsentanter, der bliver valgt, kan se frem til bl.a. at få indflydelse på, om der skal udbetales bonus til medlemmerne og hvilke lokale projekter, der skal have støtte i Region Nordjylland. I 2018 donerer TrygFondens regionale råd for over 7 mio. kr. Rådet har bl.a. støttet KFUM-spejderne i Asaa med midler til redningsveste og kursus i sikkerhed og regler til søs, så deltagerne kan færdes sikkert på vandet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...