borgere i energiselskabet SE’s forsyningsområde har indtil 23. september mulighed for at stille op som kandidat til repræsentantskabet.

I alt 23 medlemmer skal vælges til forsyningsområdet, der dækker de tidligere Nyfors kunder, der overgik til SE i fusion mellem de to selskaber.

Muligheden for at stille op gælder folk i SE’s forsyningsområde. Den lokale nordjyske valgkreds tæller de, der bor i postnumrene tilhørende byerne Brønderslev, Dybvad, Hjallerup, Jerslev, Løkken, Saltum, Sulsted, Tylstrup, Tårs og Vrå.

For at stille op skal man bo i forsyningsområdet og være fyldt 18 år.

Tag aktiv del i selskabet

Næstformand i SE a.m.b.a. Henning Krabbe opfordrer alle SE’s nordjyske andelshavere til at tage aktiv del i valget.

- For de, der har interesse i området, er der mulighed for spændende opgaver med indflydelse og ansvar, siger Henning Krabbe, der også var formand i det tidligere Nyfors.

Stor indflydelse i demokratiet

SE’s repræsentantskab tager beslutninger på vegne af SE’s andelshavere, og repræsentantskabet var blandt andet med i beslutningen om fusionen med Nyfors.

Bestyrelsen til SE a.m.b.a. bliver også valgt af repræsentantskabet, og de to vækstpuljer, der uddeler penge til lokale og regionale projekter i forsyningsområderne, er også styret af repræsentantskabet.

Opstillingsfrist 24. september

Hvis man ønsker at stille op som kandidat til repræsentantskabet i SE, skal man melde sig senest 24. september.

Valget til repræsentantskabet finder sted 5.-19. november, hvor folk i forsyningsområdet får mulighed for at stemme på deres lokale kandidater.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...