Kunstcentret klargøres til en ny sæson, der byder på syv udstillinger og en række arrangementer og events

DRONNINGLUND: Dronninglund Kunstcenter holder frem til 17. marts vinterlukket, men det betyder absolut ikke, at der slet ikke sker noget på stedet. Der arbejdes ihærdigt med en række opgaver, der skal færdiggøres, før centret igen er klar til at modtage gæster.

Efter sidste års flotte sæson med publikumsrekord og rekord i omsætning er forventningerne store til den kommende sæson, der byder på syv spændende og meget forskellige udstillinger og en række arrangementer og events i løbet af året.

I øjeblikket er man i gang med at udvide Galleributikken, så der bliver plads til endnu flere varer på hylderne. Man inddrager det, der oprindeligt var tænkt som bibliotek, men som de seneste år har været brugt til stolerum og depot. Her er der fjernet vægge og flyttet en dør, og netop nu er man i gang med malerarbejdet både i butikken, og hvor der ellers trænger til det i det store hus.

Udvendigt kommer der i løbet af året til at ske en hel del. Kunstcentret har fået et større beløb fra Real Dania, så hele forpladsen vil blive lavet om i lighed med det, man sidste år gennemførte i skulpturgården. Der anlægges en bred trappe fra parkeringspladsen, og hele området foran Kunstcentret omdannes, så det bliver endnu smukkerne og mere helstøbt. Den nuværende forplads stammer helt tilbage fra åbningen i 1977 og trænger voldsomt til en fornyelse. Det får den nu. I øjeblikket tegner arkitekterne på projektet, og hvis alt går som planlagt, kan arbejdet starte sidst på sommeren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...