Hektisk uge med mange besøgende, foredrag og koncert

DRONNINGLUND: Den aktuelle udstilling på Kunstcentret, der byder på intet mindre end tre udstillinger, er populær og trækker mange gæster til. I sidste uge oplevede man på stedet en aktivitet større end længe. Dels var der flere besøg af store grupper, der ønskede rundvisning og spisning, og dels var der et par arrangementer, hvor to af de udstillende kunstnere var i fokus.

Torsdag aften fortalte Ann Rasmussen om sine broderede værker, der fylder hele stueetagen. Omkring 75 fulgte hendes rundvisning med interessante fortællinger og anekdoter om værkernes tilblivelse. Som noget helt specielt havde hun medbragt de to dansere, Ane Smørås og Kristin Lødøen, og deres optræden gav en ekstra dimension til Ann Rasmussens kunst.

Fredag aften var det så en anden af de udstillende kunstnere, der samlede fuldt hus. Det var den kendte guitarist Kaare Norge, som i øjeblikket udstiller sine oliemalerier på første sal, der gav en fornem koncert for de mange fremmødte.

Begge arrangementer er overstået, men man kan stadig nyde de to kunstneres værker frem til 16. juni. Desuden kan man jo også fortsat få en oplevelse ved at gå i kælderen, hvor Gunilla Rosenberg udstiller sine fine akvareller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...