Eleverne på efterskolerne i Dronninglund og Try viste skolerne frem for måske kommende elever og deres forældre

TRY: Det er i disse år populært at gå på efterskole. Dels er der alt det sociale, der følger med, fordi man er på skolen hele døgnet, og dels fordi efterskolerne tilbyder en række fag, der ikke kendes i folkeskolen. Eleverne får mulighed for at dyrke et eller flere fag, de brænder for. Det tiltrækker mange, men der er også adskillige efterskoler rundt omkring, der gerne vil have fat i de unge.

Derfor gælder det om at vise sig frem og komme i kontakt med måske kommende elever og deres forældre. Det fik efterskolerne lejlighed til i sidste uge, da der blev holdt efterskolernes aften, hvor forældre og måske kommende elever kunne kigge indenfor og se, hvad de forskellige efterskoler har at tilbyde.

På både Try Efterskole og Dronninglund Efterskole stod lærere og nuværende elever klar til at modtage gæster og fortælle om skolen, de forskellige fag og alle de sociale ting, der foregår der. Interessen var stor, og folk strømmede til allerede fra kl. 18.

- I løbet af det første kvarter kom der 30 familier, fortæller forstander på Dronninglund Efterskole, Bitten Schjødt Kjær, der med den store interesse ser fortrøstningsfuld på den kommende sæson.

Det gælder jo om for den enkelte efterskole at få så mange pladser som muligt fyldt op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...