Ny udstilling på Dorf Møllegård om Storskoven med et strejf af mystisk

DORF: Lørdag 13. oktober, kl. 13.00, åbner Museerne i Brønderslev Kommune en helt ny udstilling på Dorf Møllegård. Udstillingen hedder "Storskovens Mystik".

"Storskovens Mystik" er en udstilling fuld af stemning, og besøgende vil blive draget ind i en verden af sagn, myter og fortællinger - illustreret i fotografi, maleri og ord.

Udstillingens fotografier er taget af Ole Sejfert, der gennem flere år har fotograferet Storskoven, Sømosen og egnens natur i øvrigt. Museet har udvalgt 15 fotografier, der drager publikum ind i den stemning, som områdets unikke natur skaber. Skulle man forelske sig i et af de smukke billeder er det muligt at købe de udstillede fotografier til evigt eje.

Udstillingen "Storskovens Mystik" rummer også en hyggelig børneudstilling, hvor børn og barnlige sjæle kan komme tæt på nogle af de historier, som Storskoven, Sømosen og naturen gemmer. I udstillingen kan man være heldig at se spor efter nogle af de væsner, der gemmer sig i Storskoven og Sømosen.

Udstillingen er åben hele efterårsferien fra den 13.10.-21.10, samt alle weekender frem til og med den 25.11. Alle dage kl. 13-16. Rundvisninger kan bookes i hele eller dele af udstillingen, samt i stuehus og møller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...